Nieuwe website en huisstijl voor Fysio Physics

Om tot een nieuwe online communicatiestrategie te komen hebben wij samen met de klant gekeken naar de achterliggende vraag van het project. Dit was een eenheid creëren tussen de verschillende websites die Fysio Physics voert.

Wij hebben gekozen om één stijl te ontwikkelen die uit te rollen is op alle andere communicatie kanalen. Zo hebben wij de online communicatiestrategie naar een hoger level gebracht.

Projectteam:
  • Jeremie Cornelissen
  • Wesley da Silva
  • Jens Oomen

Bekijk website:
www.fysiophysics.nl

Vragen? Wij helpen u graag verder. Neem daarom direct contact op met Wesley : wesley@designcloud.nl
06 - 41 71 57 80

Overzichtelijke homepage

Direct richting geven op de homepage

Online succes bereik je door een duidelijke en overzichtelijke homepage te creëren. Dit hebben wij gedaan door in een oogopslag duidelijk te maken welke diensten en producten Fysio Physics aanbied en waar deze diverse onderdelen op de website te vinden zijn.

Op de nieuwe website wordt in een oogopslag duidelijk wie Fysio physics is, wat ze aanbieden en waar hun diensten te vinden zijn. Het aanbod is nu duidelijk en overzichtelijk en zorgt ervoor dat de bezoeker precies weet waar wat te te vinden. Zo kan er online succes worden behaald!

In 2 stappen naar een vestiging bij jou in de buurt

Een van de nieuwe functies die wij hebben ingebouwd in de website is de gym locator. Op deze manier wordt het in een keer duidelijk waar je een van de beweegprogramma’s van Fysio Physics kan volgen. Met twee klikken vindt je de locatie bij jou in de buurt.

De Gym Locator is een belangrijke nieuwe functie in de website, die tot voorheen nog niet aanwezig was. Met deze nieuwe functie wordt het in twee klikken duidelijk waar je de beweegprogramma’s van Fysio Physics kan volgen bij jou in de buurt.

Delen

Contact met DesignCloud

Veemarktkade 8 - Ruimte 4233
5222 AE 's-Hertogenbosch

Telefoon 0031 85 401 29 59