Het Groene Hart Ziekenhuis

Het Groene Hart Ziekenhuis heeft als pay-off "Open voor iedereen" en met dat in het achterhoofd hebben zij, samen met Zorgbroederseen vernieuwde online strategie bepaald. Deze vernieuwde strategie betekende ook dat de website geoptimaliseerd diende te worden.

Wij hebben voor het Groene Hart Ziekenhuis daarom een geheel redesign uitgevoerd van de website, waardoor de nieuwe doelstellingen en optimalisaties beter tot hun recht komen. De vernieuwde website is beter gericht op het vinden van de juiste informatie, het bieden van antwoord op vragen én service gericht vanuit de diensten van het Groene Hart Ziekenhuis.

Projectteam:
  • Jeremie Cornelissen
  • Wesley da Silva
  • Jens Oomen
  • Monique Custers
  • Robin van Dongen

Bekijk website:
www.ghz.nl

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Dick: dick@designcloud.nl
06 - 48 01 70 13

Direct contact en direct regelen

 

Servicegericht 

 

 

 

De vernieuwde website is volledig ingericht om patiënten en naasten duidelijke en gepaste informatie te bieden, maar ook altijd een ingang te bieden naar zijn of haar wens. Door duidelijke buttons te bieden over gehele website kan de bezoeker een afspraak maken, een vraag stellen of zaken direct services regelen.

Full service dienstverlening

Voor het Groene Hart Ziekenhuis zijn wij verantwoordelijk voor een full service ondersteuning. Voor het Groene Hart Ziekenhuis verrichten wij conceptueel advies, visual design, technische realisatie én de hosting voor alle websites.

Delen

Contact met DesignCloud

Veemarktkade 8 - Ruimte 4233
5222 AE 's-Hertogenbosch

Telefoon 0031 85 401 29 59