Nieuw online kanaal voor Topaz

Voor Topaz hebben wij een full service dienstverlening verzorgd met een conversiegerichte website die inspeelt op de belangen van de doelgroepen.

Zowel clienten, naasten maar ook verwijzers weten Topaz nu online te vinden en dit verstevigt Topaz zowel lokaal in de regio Leiden en Duin- en Bollenstreek als landelijk voor hun specialisme Huntington.

Werken bij Topaz

Naast www.topaz.nl hebben wij ook een aparte website Werken bij Topaz gerealiseerd, zodat Topaz ook als potentiele werkgever online op de kaart staat.
Deze website is te bezichtigen via www.werkenbijtopaz.nl.

 

 

Projectteam:
  • Wesley da Silva
  • Jens Oomen
  • Monique Custers
  • Dick Gennissen

Bekijk website:
www.topaz.nl

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Dick: dick@designcloud.nl 
06 - 48 01 70 13

Snel je doel bereiken

 

 

Direct jouw type zorg vinden

Middels de uitgebreide zoekwidget op de homepage kan iedereen eenvoudig de juiste zorg bij de juiste Topaz locatie vinden en aanvragen.

 

Toegankelijkheid

Rekening houden met iedereen

Topaz is een organisatie voor ouderen, gehandicapten of mensen met een (tijdelijke) beperking waarbij het gebruik van een website niet altijd vanzelfsprekend is.
Om deze reden hebben wij de website voorzien van hulpmiddelen zoals een lettervergroting en een voorleesmodule, zodat ook deze doelgroep niet overgeslagen wordt.

De website is verder zoveel mogelijk geoptimaliseerd volgens de webrichtlijnen, zodat ook voorleesbrowsers alle informatie duidelijk en goed kunnen voorlezen.

Delen

Contact met DesignCloud

Veemarktkade 8 - Ruimte 4233
5222 AE 's-Hertogenbosch

Telefoon 0031 85 401 29 59