Corporate website voor VO-content

Stichting VO-content werkt samen met scholen in het voortgezet onderwijs aan de geleidelijke overgang naar onderwijzen en leren op maat. Basis hiervoor vormt open en online leermateriaal dat maatwerk mogelijk maakt: de Stercollecties. Met deze Stercollecties wil VO-content een wezenlijk bijdrage leveren aan de kwaliteitsverbetering van het voortgezet onderwijs.

Aan DesignCloud de vraag een nieuwe website te ontwerpen welke naadloos aansluit bij de online ambities van VO-content, en tegelijkertijd elke doelgroep aanspreekt.

 

Projectteam:
  • Jens Oomen
  • Wesley da Silva
  • Dick Gennissen
  • Robin van Dongen

Bekijk website:
www.vo-content.nl

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Dick: dick@designcloud.nl 
06 - 48 01 70 13

Het concept

Doelgroep centraal

Door de leerkracht en zijn of haar bestuur centraal te zetten in de website, heeft dit geleid tot een overzichtelijke gebruikersvriendelijke structuur op de website. Het is eenvoudig om het leermateriaal te vinden en daarna te gebruiken óf om te bepalen waarom je ermee zou willen werken. Door ervaringen, nuttige informatie én duidelijke ingangen te beiden is de website zeer positief ontvangen bij de doelgroep van VO-Content.

Eindresultaat

Doordat we niet alleen de wensen van klant, maar ook die van hun doelgroep centraal stellen, hebben we een website kunnen realiseren die naadloos aansluit bij de ambities van VO-content voor de langere termijn.

 

 

 

 


Om op alle devices dezelfde ervaring te bieden is de site volledige responsive. Hierdoor is de nieuwe site altijd goed leesbaar en worden er geen consessies gedaan in de content t.o.v. de desktop website.

 

 Bekijk het resultaat

 

www.vo-content.nl

Contact met DesignCloud

Veemarktkade 8 - Ruimte 4233
5222 AE 's-Hertogenbosch

Telefoon 0031 85 401 29 59