Nieuwe corporate website voor ZorgDomein

ZorgDomein wil de processen en de communicatie in de zorg verbeteren, binnen en tussen zorginstellingen en zorgverleners. Hiermee willen ze de gezondheidszorg transparanter maken, zodat vraag en aanbod beter op elkaar aansluiten. Bovenal willen ze de kwaliteit van de patiëntenzorg verhogen.

DesignCloud kreeg samen met Zorgbroeders van ZorgDomein de vraag een corporate website te ontwikkelen die het innovatieve karakter van hun organisatie weergeeft zonder de verbinding met de zorgmarkt uit het oog te verliezen.

Projectteam:
  • Jens Oomen
  • Dick Gennissen
  • Wesley da Silva
  • Jeremie Cornelissen
  • Robin van Dongen

Bekijk website:
www.zorgdomein.nl

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Dick: dick@designcloud.nl 
06 - 48 01 70 13

Ons startpunt

De zorgmarkt aanspreken én ZorgDomein positioneren als een vooruitstrevend technologisch bedrijf waar innovatie en ontwikkeling belangrijk zijn. Vanuit de strategie die samen met Zorgbroeders en ZorgDomein is bepaald, is er door DesignCloud een vertaling gemaakt naar een online concept. Vanuit de innovatieve gedachten hebben wij ingestoken op interactie die vernieuwend is en de producten en markten van ZorgDomein centraal zet. Daarnaast is er een sterk aandachtspunt voor conversie én zijn we de bestaande gebruikers van de software niet uit het oog verloren.

Onze oplossing

De voordelen laten spreken

De website verleidt bezoekers op getrapte wijze om de producten van ZorgDomein af te nemen door aan te tonen op welke wijze ZorgDomein de zorg verbetert, de belangrijkste product features te etaleren en dit te laten bekrachtigen door bestaande gebruikers. Deze op conversie gerichte opzet van de website is uniek in de huidige zorg-ict markt.

Innovatief en vernieuwend

De website is ingestoken als een innovatieve en vernieuwende website binnen de zorgmarkt. Om dit karakter voor ZorgDomein te realiseren hebben we het project middels Agile Scrum ingestoken. Gezamenlijk met ZorgDomein en Zorgbroeders hebben wij de website ontwikkeld en steeds de grens opgezocht tussen innovatie en de doelgroep. De website is daarin geheel responsive en servicegericht ingestoken. Zowel potentiële gebruikers als bestaande gebruikers van ZorgDomein worden zo optimaal mogelijk voorzien van de gewenste informatie en mogelijkheden.
 

 

Bekijk het resultaat

 

www.zorgdomein.nl 

Contact met DesignCloud

Veemarktkade 8 - Ruimte 4233
5222 AE 's-Hertogenbosch

Telefoon 0031 85 401 29 59